Gastenboek

Schrijf iets in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 35.172.224.102.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
74 berichten.
Jos & Marian van Nes Jos & Marian van Nes uit Hendrik Ido Ambacht heeft geschreven op 23 september 2018 om 21:57
Wij hebben de hele week (14-21september) genoten van dit huis (Noordveldweg 2) de prachtige omgeving en het bijzondere weer in die week. Alleen jammer dat de vaatwasser het liet afweten. wij kunnen het een ieder aanraden met of zonder hond.
Sylvia en Harry Sylvia en Harry uit Rotterdam heeft geschreven op 18 september 2018 om 23:44
Halo Frans en Floor wij hebben een heerlijke week door gebracht van 7 tot 14 september op de Toenakkers 5 er was van alles genoeg aanwezig in het huisje onze honden hebben het erg naar hun zin gehad mooie grote omheinde tuin lekker wandelen met de honden in het bos en de rust dan wil je niet meer naar huis en het eten waren voldoende restaurants om te eten we zouden het iedereen aanraden zo heerlijk we komen zeker terug
Stefan en Jessica Stefan en Jessica uit Zoetermeer heeft geschreven op 10 september 2018 om 09:36
Inmiddels hebben wij voor de derde keer verbleven in de bungalow aan de Noordveldweg. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat het een prima bungalow is. De grote omheinde tuin is heerlijk voor onze 2 honden, ze zijn het liefst de hele dag buiten! Wij genieten iedere keer weer van de rust en mooie omgeving. Komen zeker nog eens terug!
Els Els uit Lelystad heeft geschreven op 8 september 2018 om 14:48
Heerlijke week gehad in een mooi huis met prachtige omheinde tuin voor de honden in een mooie omgeving. Wat een rust en ruimte. We komen zeker nog een keer terug.
Corine Ruitenburg Corine Ruitenburg uit Nieuw vennep heeft geschreven op 29 augustus 2018 om 16:24
heerlijk weekje weer gehad,17-24-08..... Gelukkig niet meer zo warm, voor de 2 de keer geweest .
Monique Schilpp Monique Schilpp uit Alkmaar heeft geschreven op 28 juli 2018 om 16:53
Het voelt als thuiskomen( dit jaar voor de 7de keer) in het mooie Meppen en het huisje aan de Noordveldweg. Geweldig genoten van de rust en ruimte. Heerlijk huisje en dito tuin voor de hondjes. Het weer kon niet beter! Zeker weten dat wij weer terug gaan komen!!!
Boersma. Boersma. uit Arum heeft geschreven op 13 juli 2018 om 12:54
Wat hebben wij genoten van dit huis en omgeving.Wat een rust en ruimte.... .en veel te doen in de omgeving.Echt een super week gehad en komen graag nog eens terug.
Edwin Mathlener Edwin Mathlener uit Utrecht heeft geschreven op 26 juni 2018 om 22:22
Samen met mijn zus Sylvia en haar drie Finse Spitsen genoten van het mooie huisje en de grote tuin. Het hek om de tuin is wat laag voor spitsen, maar deze groep is gelukkig minder springerig dan eerdere generaties. De omgeving is prachtig en bekend voor ons: we kwamen in de jaren '70 al met onze ouders in Drenthe op vakantie en blijven terugkomen.
Ria van den Born en Hennie van Eck Ria van den Born en Hennie van Eck uit Hierden , Utrecht. heeft geschreven op 12 juni 2018 om 22:52
Hallo Franz en Floor, We hebben genoten van jullie bungalow aan de Noordveldweg, een ruime praktisch ingedeelde bungalow waar het aan niets ontbreekt. Het is er heerlijk rustig met een omheinde bostuin waar onze 3 honden van hebben genoten en wij ook want we hadden prachtig weer. Veel gewandeld en tandemtochten gemaakt, lekker gegeten, kortom voor herhaling vatbaar. Groeten en een fijne zomer toegewenst.
Karin en Olga Karin en Olga heeft geschreven op 12 juni 2018 om 21:43
Heerlijke pinksterdagen gehad op de Noordveldweg. Wat een heerlijke plek. We hebben het erg getroffen met het weer dus heerlijk buiten geleefd. Een plek om weer naar terug te komen.
Paul en Marianne, Cassy en Kyana 🐶🐶 Paul en Marianne, Cassy en Kyana 🐶🐶 uit Beek heeft geschreven op 9 juni 2018 om 16:42
Hallo Franz en Floor, Wij hebben een midweek doorgebracht in de toenakkers 5 en het was fantastisch! De rust ,de grote omheinde tuin en het heerlijke huisje zorgde ervoor dat wij eigenlijk niet meer naar huis wilden , incl. de hondjes Prachtige omgeving , heerlijk om te wandelen en uit eten was ook geen probleem, genoeg keus in de directe omgeving.
dac dac uit Deventer heeft geschreven op 6 juni 2018 om 21:30
We hebben met veel genoegen in jullie huis vertoeft met schitterend weer! Alle was prima in orde en een vuilniszak was al gauw gevonden. Dank dat we gebruik mochten maken van van jullie huis met heerlijk terras en mooi bos met onze hond en tot een volgende keer wellicht.
Jan en Toos van Ekris Jan en Toos van Ekris uit Oisterwijk heeft geschreven op 6 juni 2018 om 20:27
Hallo Franz en Floor, Het is ons erg goed bevallen in de Toenakkers 5. Wij en onze hondjes voelden ons erg thuis. We hebben er van genoten. Drente en de Toenakkers 5 waren voor ons een oase van rust en ruimte. Een aanrader !
Eefke Zegers Eefke Zegers uit Schoondijke heeft geschreven op 6 juni 2018 om 20:00
We hebben een heerlijke vakantie week gehad in huisje Noordveldweg .Een prachtige ligging ,direct in het bos .Op loopafstand van dorp met alle nodige winkels.Lekker iedere ochtend een mooie wandeling om verse broodjes te halen .Onze Binkie (hond) heeft het geweldig gehad .Mooie bostuin ,goed afgezet ..de honden kunnen niet ontsnappen .Wat ik erg fijn vond was het overdekte terras .Tijdens een regenbui toch heerlijk buiten zitten.Wij komen zeker terug !!