Gastenboek

Schrijf iets in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 3.238.174.191.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
78 berichten.
Karin Karin uit Rheden heeft geschreven op 20 november 2019 om 23:01
Twee fijne dagen gehad in het huisje aan de Noordveldweg. Het huisje was van alle gemakken voorzien en praktisch ingericht. Mooie omgeving waar van alles te zien en te doen is. Fijn om een vakantie adresje te hebben waar je je echt welkom voelt met je honden !
Paul Speijers Paul Speijers uit Beek heeft geschreven op 18 november 2019 om 20:27
Voor de tweede keer het huisje aan de Toenakkers gehuurd. Een (extra) lang weekend van donderdag t/m maandag. Heerlijke omgeving om er even tot rust te komen. Boswachterij Gees met de hondenloslooproute welke langer is dan aangegeven. Hunebedden bij Sleen-noord. De Houten Pop lands de N381, wel ff een sluipweggetje zoeken om er in de buurt te komen. Genoeg eetgelegenheden in de buurt en omgeving. Huisje van alle basisbehoeften voorzien.
monica monica uit Den Helder heeft geschreven op 13 november 2019 om 13:50
Fijne week gehad , heerlijk gewandeld met de Honden . Prettig huisje met vooral een schitterende tuin . Heerlijk voor mens en dier. Omgeving ook mooi vooral het losloop gebied van de boswachterij Gees.
Diny Bosmans, Els van Wermeskerken Diny Bosmans, Els van Wermeskerken uit Apeldoorn heeft geschreven op 23 oktober 2019 om 19:27
Weer een heerlijke week gehad, met de honden. Prachtige omgeving om te wandelen. Dit was de 5e keer in de Toenakkers. Echt genieten.
Anneloes Anneloes uit Reuver heeft geschreven op 11 september 2019 om 19:42
Wij hebben een prettige week gehad op de Toenakkers. Een leuke bungalow, en prettig contact met de eigenaren. Zeker een aanrader!
Paula Appelman Paula Appelman uit Enkhuizen heeft geschreven op 24 augustus 2019 om 17:35
Heerlijke week gehad op de Noordveldweg! Weinig kunnen wandelen omdat het te heet was. Maar we komen zeker nog eens terug!
Sylvia Sylvia uit Rotterdam heeft geschreven op 9 augustus 2019 om 16:25
Voor de tweede keer dit huisje gehuurd prima accommodatie groot genoeg voor ons en kleindochter en de hondjes de omgeving lekker rustig het weer was precies goed in de buurt genoeg entertainment goede eetgelegenheden dus een aanrader voor jong en oud 👍🏻👍🏻👍🏻
Marianne Marianne heeft geschreven op 22 juli 2019 om 16:21
Weer een fantastische week gehad in jullie huisje aan de noordveldweg.Zo rustgevend!Omheinde tuin is ideaal met een husky.....heerlijke wandelingen gemaakt, vriendelijke mensen en genoeg mogelijkheden in de buurt om lekker uit eten te gaan.
dac dac uit Deventer heeft geschreven op 12 juli 2019 om 22:49
Ook dit keer weer genoten in jullie huis met onze oude ( 14,5 jr.) Petit Basset Griffon Vendeén. Ze leefde helemaal op in de tuin en de losloopgebieden! Graag tot volgend jaar!
Linda Linda uit Leiden heeft geschreven op 1 juli 2019 om 11:21
We hebben genoten van ons midweekje in Toenakkers. Het huisje had alles wat we nodig hadden. De honden hebben het erg naar hun zin gehad in de tuin en het bos. Ook het dorp en de omgeving daarvan was heel aangenaam. Zeker voor herhaling vatbaar!
Maria Maria uit Middelburg heeft geschreven op 27 juni 2019 om 23:02
Ik heb met mijn vriendin prima genoten. Ik kom persoonlijk al een paar jaar met mijn man. We genieten altijd van de hele mooie omgeving. Je kunt met de hond(en) vanuit de bungalow al een hele leuke wandeling maken. Je loopt zo naar het plaatsje Aalden of je gaat door de bossen in de Mepperdennen. De Klencken is een echte aanrader. Prachtige wandeling om te doen. Kortom het is elke keer weer genieten hier. De bungalow is compleet en de tuin is fantastisch. Heel fijn dat die omheind is. Zoals we al een paar keer de laatste jaren hebben gedaan komen we zeker weer terug.
Dick en Hennie. Dick en Hennie. uit Zaltbommel heeft geschreven op 25 juni 2019 om 11:48
Lieve mensen. Een heel fijne week gehad, ware het niet dat onze hond Brego graszaad of iets dergelijks in zijn ogen heeft gekregen. Nu zijn we nog aan het dokteren met hem. Maar goed, een mooie omgeving en een fijn fietsgebied. We hebben enorm genoten van dit alles. Graag nog eens terug. Fijne tijd voor iedereen groet uit een warm Zaltbommel. Hennie en Dick van Honk
Gerard Hendriks Gerard Hendriks uit Wateringen heeft geschreven op 18 juni 2019 om 08:07
Het is ons uitstekend bevallen in jullie bungalow. Je hebt dezelfde faciliteiten als thuis, maar dan in een heel andere omgeving. Onze hond Pim had het ook prima naar z'n zin en voelde instinctmatig dat hij in de tuin alleen een plasje mocht doen. De grote boodschap bewaarde hij voor het bospad aan de overzijde (slechts 10 meter lopen).. Fijn voor hond en baas, die zèlf ook niet zo vast ter been meer is.. Pas wel op voor teken !!!! Kortom: ideaal huisje om te huren en van harte aanbevolen.
Ronald Kahle Ronald Kahle uit Amsterdam heeft geschreven op 7 juni 2019 om 19:17
Wat een heerlijk huisje. Alles is aanwezig, voor ons en de hond. Fantastische tuin. Zeker een aanrader. Goede restaurants in de buurt, het tramlokaal, En tante zweel. , heerlijk gegeten.
Ank van Vuuren Ank van Vuuren uit Leerdam heeft geschreven op 5 juni 2019 om 13:38
Alles was perfect. Voor de hond en ons. We willen nu alweer terug. Het restaurant Tramlokaal is ook erg aan te bevelen.
Annerie en Hannie Annerie en Hannie uit Naaldwijk en Hoek v Holland heeft geschreven op 15 mei 2019 om 19:27
Voor de eerste keer een midweekje (6/5-10/5) naar Toenakkers 5 met 6 windhonden. Het is ons en de honden prima bevallen, heerlijk huisje, goed uitgeruste keuken, goede bedden, prachtige omheinde tuin met veel vogels en de bijbehorende vogel concerten. Het aangrenzende bos a/d Toenakkers was wat klein voor onze windhonden, maar prima voor een ochtend- of avondplas. De grote wandelingen deden wij in de Mepperdennen en boswachterij Gees ( waar een mooie losloopwandeling is uitgezet). Wij komen zeker nog een keer terug, het is een heel fijn gevoel welkom te zijn met zoveel honden......
José José uit Oegstgeest heeft geschreven op 28 april 2019 om 17:27
dit was onze 2e keer een week in de Toenakkers. Het weer zat ongelofelijk mee waardoor wij en onze 2 teckels heerlijk konden genieten van het huisje, de rust en de wandelgebieden in de omgeving waar de honden los mochten. Echt een aanrader. Wij gaan dit jaar nog een keer.
Bruno van Loo Bruno van Loo uit Heiloo heeft geschreven op 25 maart 2019 om 22:23
Hoewel we maar een weekend in de woning op de Toenakkers waren is het ons goed bevallen. Ondanks de voorspellingen werkte het weer mee. Met de hond konden we rustig in de tuin zitten en haar laten loslopen. Ook het wandelen met de hond op de paden en het racen van haar op de open stukken was heerlijk. Leuke plaatsjes in de buurt, naar de Hunebedden geweest en nog Coevorden bekeken. Het Italiaanse restaurant in Meppen is aan te bevelen.
Eefke Eefke uit Schoondijke heeft geschreven op 8 maart 2019 om 11:57
Zomervakantie in Februari 😉 Wat hebben we het weer heerlijk gehad op de Toenakkers. Heerlijk huis,prachtige tuin ,mooie omgeving,lekkere restaurants, en ook nog eens 18°C in Februari. Wat wil een mens nog meer. De prachtige tuin is rondom het huis en volledig omheind ..dus onze hond was heel de dag buiten. Prachtige uitloop ,midden in bos . Huis is van alle gemakken voorzien. Echt een aanrader !! Voor ons niet de 1e keer en zeker niet de laatste.
Frits Frits uit Zoetermeer heeft geschreven op 8 januari 2019 om 13:18
Dit jaar weer heerlijk de feestdagen doorgebracht op de Toenakkers en lekker ontspannen begonnen aan nieuwe jaar. Lekker rustig en heerlijk gewandeld. Blijft een ideale plek om te vertoeven. Komen vast weer!