Gastenboek

Schrijf iets in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 34.236.191.104.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
70 berichten.
dac dac uit Deventer heeft geschreven op 12 juli 2019 om 22:49
Ook dit keer weer genoten in jullie huis met onze oude ( 14,5 jr.) Petit Basset Griffon Vendeén. Ze leefde helemaal op in de tuin en de losloopgebieden! Graag tot volgend jaar!
Linda Linda uit Leiden heeft geschreven op 1 juli 2019 om 11:21
We hebben genoten van ons midweekje in Toenakkers. Het huisje had alles wat we nodig hadden. De honden hebben het erg naar hun zin gehad in de tuin en het bos. Ook het dorp en de omgeving daarvan was heel aangenaam. Zeker voor herhaling vatbaar!
Maria Maria uit Middelburg heeft geschreven op 27 juni 2019 om 23:02
Ik heb met mijn vriendin prima genoten. Ik kom persoonlijk al een paar jaar met mijn man. We genieten altijd van de hele mooie omgeving. Je kunt met de hond(en) vanuit de bungalow al een hele leuke wandeling maken. Je loopt zo naar het plaatsje Aalden of je gaat door de bossen in de Mepperdennen. De Klencken is een echte aanrader. Prachtige wandeling om te doen. Kortom het is elke keer weer genieten hier. De bungalow is compleet en de tuin is fantastisch. Heel fijn dat die omheind is. Zoals we al een paar keer de laatste jaren hebben gedaan komen we zeker weer terug.
Dick en Hennie. Dick en Hennie. uit Zaltbommel heeft geschreven op 25 juni 2019 om 11:48
Lieve mensen. Een heel fijne week gehad, ware het niet dat onze hond Brego graszaad of iets dergelijks in zijn ogen heeft gekregen. Nu zijn we nog aan het dokteren met hem. Maar goed, een mooie omgeving en een fijn fietsgebied. We hebben enorm genoten van dit alles. Graag nog eens terug. Fijne tijd voor iedereen groet uit een warm Zaltbommel. Hennie en Dick van Honk
Gerard Hendriks Gerard Hendriks uit Wateringen heeft geschreven op 18 juni 2019 om 08:07
Het is ons uitstekend bevallen in jullie bungalow. Je hebt dezelfde faciliteiten als thuis, maar dan in een heel andere omgeving. Onze hond Pim had het ook prima naar z'n zin en voelde instinctmatig dat hij in de tuin alleen een plasje mocht doen. De grote boodschap bewaarde hij voor het bospad aan de overzijde (slechts 10 meter lopen).. Fijn voor hond en baas, die zèlf ook niet zo vast ter been meer is.. Pas wel op voor teken !!!! Kortom: ideaal huisje om te huren en van harte aanbevolen.
Ronald Kahle Ronald Kahle uit Amsterdam heeft geschreven op 7 juni 2019 om 19:17
Wat een heerlijk huisje. Alles is aanwezig, voor ons en de hond. Fantastische tuin. Zeker een aanrader. Goede restaurants in de buurt, het tramlokaal, En tante zweel. , heerlijk gegeten.
Ank van Vuuren Ank van Vuuren uit Leerdam heeft geschreven op 5 juni 2019 om 13:38
Alles was perfect. Voor de hond en ons. We willen nu alweer terug. Het restaurant Tramlokaal is ook erg aan te bevelen.
Annerie en Hannie Annerie en Hannie uit Naaldwijk en Hoek v Holland heeft geschreven op 15 mei 2019 om 19:27
Voor de eerste keer een midweekje (6/5-10/5) naar Toenakkers 5 met 6 windhonden. Het is ons en de honden prima bevallen, heerlijk huisje, goed uitgeruste keuken, goede bedden, prachtige omheinde tuin met veel vogels en de bijbehorende vogel concerten. Het aangrenzende bos a/d Toenakkers was wat klein voor onze windhonden, maar prima voor een ochtend- of avondplas. De grote wandelingen deden wij in de Mepperdennen en boswachterij Gees ( waar een mooie losloopwandeling is uitgezet). Wij komen zeker nog een keer terug, het is een heel fijn gevoel welkom te zijn met zoveel honden......
José José uit Oegstgeest heeft geschreven op 28 april 2019 om 17:27
dit was onze 2e keer een week in de Toenakkers. Het weer zat ongelofelijk mee waardoor wij en onze 2 teckels heerlijk konden genieten van het huisje, de rust en de wandelgebieden in de omgeving waar de honden los mochten. Echt een aanrader. Wij gaan dit jaar nog een keer.
Bruno van Loo Bruno van Loo uit Heiloo heeft geschreven op 25 maart 2019 om 22:23
Hoewel we maar een weekend in de woning op de Toenakkers waren is het ons goed bevallen. Ondanks de voorspellingen werkte het weer mee. Met de hond konden we rustig in de tuin zitten en haar laten loslopen. Ook het wandelen met de hond op de paden en het racen van haar op de open stukken was heerlijk. Leuke plaatsjes in de buurt, naar de Hunebedden geweest en nog Coevorden bekeken. Het Italiaanse restaurant in Meppen is aan te bevelen.
Eefke Eefke uit Schoondijke heeft geschreven op 8 maart 2019 om 11:57
Zomervakantie in Februari 😉 Wat hebben we het weer heerlijk gehad op de Toenakkers. Heerlijk huis,prachtige tuin ,mooie omgeving,lekkere restaurants, en ook nog eens 18°C in Februari. Wat wil een mens nog meer. De prachtige tuin is rondom het huis en volledig omheind ..dus onze hond was heel de dag buiten. Prachtige uitloop ,midden in bos . Huis is van alle gemakken voorzien. Echt een aanrader !! Voor ons niet de 1e keer en zeker niet de laatste.
Frits Frits uit Zoetermeer heeft geschreven op 8 januari 2019 om 13:18
Dit jaar weer heerlijk de feestdagen doorgebracht op de Toenakkers en lekker ontspannen begonnen aan nieuwe jaar. Lekker rustig en heerlijk gewandeld. Blijft een ideale plek om te vertoeven. Komen vast weer!
P Lakerveld P Lakerveld uit Oude Leije heeft geschreven op 21 november 2018 om 17:38
Afgelopen weekend naar huisje Noordveldweg geweest. Wij en vooral onze honden hebben genoten. Met 5 huskies die echte houdini's zijn vonden we het eerst even spannend maar de omheining bleek perfect te werken. Ook het huisje is prima in orde en alles is aanwezig voor een aangenaam verblijf. Hier gaan we zeker vaker heen.Een echte aanrader.
Arnoud en Cisca Arnoud en Cisca uit Leuth heeft geschreven op 17 oktober 2018 om 20:45
We hebben weer een heerlijke tijd gehad aan de Toenakkers. We waren hier van 6 t/m15 oktober. Het is een fijn huisje met een heerlijke tuin in een prachtige omgeving. Voor de honden is het een paradijs. De oudste (15 1/2) wilde niet eens meer mee naar huis. Het prachtige weer dat we ons hele verblijf hadden was wel een extra cadeautje. Het was niet de eerste keer dat we hier of aan de Noordveldweg waren en, als het aan ons ligt, zeker niet de laatste.
Trudy van de Bor Trudy van de Bor uit Zwijndrecht heeft geschreven op 15 oktober 2018 om 13:00
Voor mij was het al de vierde keer dat ik een van de huisjes gehuurd heb. Twee keer Toenakkers en twee keer Noordveldweg. De volgende keer komt zeker . Van 5- 10 tot en met 12- 10 ben ik met mijn vriendin en 5 honden in het huisje aan de Noordveldweg 1 geweest. Het was fantastisch. Wat wil je meer bos vlakbij, prachtig weer en rust, rust en nog eens rust. Je beseft dan pas wat stilte is. Jammer dat er van het Meertje in het bos niet meer over was dan een klein plasje water. Maar goed je kunt niet alles hebben. Ik zeg gewoon tot volgende keer. Groetjes, Trudy,Paula, Sam, Sjaak, Freek, Jay-Jay en Dexter.
Lex en Joke Lex en Joke uit Nieuwegein heeft geschreven op 24 september 2018 om 08:37
Na 2 x een vakantie op de Noordveldweg te hebben doorgebracht, vooor de eerste keer een midweek op de Toenakkers geboekt van 17 ™ 21 september. Ook dit is ons goed bevallen met onze 3 honden. Ze hebben zich prima vermaakt op het grasveld rondom het huisje. Het weer werkte dan ook enorm mee. Ook lange wandelingen gemaakt in de omgeving en ze wisten op afstand het ven .. wat er van over is .. nog prima te vinden. We komen graag nog een keer terug.
Jos & Marian van Nes Jos & Marian van Nes uit Hendrik Ido Ambacht heeft geschreven op 23 september 2018 om 21:57
Wij hebben de hele week (14-21september) genoten van dit huis (Noordveldweg 2) de prachtige omgeving en het bijzondere weer in die week. Alleen jammer dat de vaatwasser het liet afweten. wij kunnen het een ieder aanraden met of zonder hond.
Sylvia en Harry Sylvia en Harry uit Rotterdam heeft geschreven op 18 september 2018 om 23:44
Halo Frans en Floor wij hebben een heerlijke week door gebracht van 7 tot 14 september op de Toenakkers 5 er was van alles genoeg aanwezig in het huisje onze honden hebben het erg naar hun zin gehad mooie grote omheinde tuin lekker wandelen met de honden in het bos en de rust dan wil je niet meer naar huis en het eten waren voldoende restaurants om te eten we zouden het iedereen aanraden zo heerlijk we komen zeker terug
Stefan en Jessica Stefan en Jessica uit Zoetermeer heeft geschreven op 10 september 2018 om 09:36
Inmiddels hebben wij voor de derde keer verbleven in de bungalow aan de Noordveldweg. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat het een prima bungalow is. De grote omheinde tuin is heerlijk voor onze 2 honden, ze zijn het liefst de hele dag buiten! Wij genieten iedere keer weer van de rust en mooie omgeving. Komen zeker nog eens terug!
Els Els uit Lelystad heeft geschreven op 8 september 2018 om 14:48
Heerlijke week gehad in een mooi huis met prachtige omheinde tuin voor de honden in een mooie omgeving. Wat een rust en ruimte. We komen zeker nog een keer terug.