Gastenboek

Schrijf iets in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 54.211.101.93.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
70 berichten.
Claudia en Leen Claudia en Leen uit Eindhoven heeft geschreven op 11 september 2021 om 18:37
Wij hebben een heerlijke week gehad in het huisje aan de Noordveldweg. Het was voor ons de eerst keer. Onze 3 honden hebben genoten in de afgesloten tuin, fijn dat er 3 honden welkom zijn. De zon scheen heel de week dus we waren veel buiten. Wel jammer dat er bij de zowel voor als achter buren, veel gezaagd, getimmerd en met de kettingzaag gewerkt werd anders was het er doodstil. Een prachtig dorp is Meppen met bos voor de deur en een groot Bos er achter. Ook fijn dat het huisje iets van de weg af ligt. Het was wel even zoeken naar het huisje omdat er geen huisnummer stond. Dank je wel voor alles en misschien tot een volgende keer. Groetjes Claudia, Leen en de honden Judy, Thalia en Lucas.
fred fred uit nieuwegein heeft geschreven op 29 augustus 2021 om 12:24
we hebben een heerlijke week gehad en genoten van het huisje(Toenakkers 5) en de omgeving. Volstrekte rust en ideale omheinde tuin voor de honden. Afhandeling en service zijn goed geregeld, dank aan Franz en Floortje.
Rick Rick uit Groningen heeft geschreven op 3 augustus 2021 om 21:18
We waren voor de derde keer in de Toenakkers bungalow. Dit keer midden in de zomer en we hebben het weer buitengewoon goed gehad. Veel boswandelingen gemaakt met de honden, gefietst en van de mooie tuin genoten. Het was voor deze periode van het jaar heel rustig. Heerlijk!
Monique Schilpp Monique Schilpp uit Alkmaar heeft geschreven op 25 juli 2021 om 10:40
Alweer voor de achtste keer in Meppen (Noordveldweg) en zoals altijd....het was weer heerlijk! Genoten van de rust en ruimte, het huisje en de tuin. Voor mensen met honden een absolute aanrader!
Marieke Marieke uit Almere heeft geschreven op 17 juli 2021 om 14:50
Wij hebben een heerlijke week gehad in de Toenakkers. Wat een rust en ruimte is er. De privacy is heerlijk je bent omringd door het groen. We hebben heerlijke gegeten in Meppen bij de pizzeria, bij het restaurant de Tramlokaal, in Aalden bij Libo en in Westerbork de Ar en Diggels Voor ons is dit huisje zeker om in ons achterhoofd te houden! Want hier willen we zeker nog een keer terug komen.
Rob Rob uit Hoofddorp heeft geschreven op 9 juli 2021 om 18:10
We hebben een heerlijke week doorgebracht in het huis aan de Noordveldweg waar werkelijk niets aan ontbreekt. Ook voor de honden is het ideaal. Meppen is een gezellig dorp met een prachtig hondenwandelbos naast de deur. Wij komen zeker terug bij Franz en Floortje.
Miranda Miranda uit Sassenheim heeft geschreven op 22 juni 2021 om 17:06
Heerlijk lang weekend mogen verblijven in het huisje aan de noordveldweg keuken was als nieuw : mooie inductiekookplaten, mooie oven , afwasmachine alles erop en eraan en alles even schoon En heel bijzonder voor vakantie huisjes wat een fijne bedden Fantastische wandelmogelijkheden met de honden; De tuin met hek eromheen is veilig voor de honden : De dames hebben gezocht maar er was echt geen manier om buiten het hek te komen. Meppen is een schitterende plaats, rustig met vriendelijke bewoners en een heerlijke ijssalon een weekend was veel tekort.
Anita vink Anita vink uit Vlaardingen heeft geschreven op 18 juni 2021 om 21:47
Wij zijn voor de tweede keer geweest aan de noordveldweg.het is een heerlijk huis fijne tuin voor onze honden de eerste keer. Nu zijn we met 1 hond geweest het was weer heerlijk.in het huis We komen zeker nog eens terug
John en Simone John en Simone uit Apeldoorn heeft geschreven op 16 mei 2021 om 10:27
Wij hebben een weekje doorgebracht aan de Noordveldweg. Hebben het erg naar onze zin gehad. Prima huis met dito omheinde tuin. Zeker een aanrader.
Wilco en Frida Wilco en Frida uit Loenen heeft geschreven op 28 maart 2021 om 13:22
Gisteren zijn we terug gekomen van een heerlijk weekje aan de toenakkers met onze vier hondjes. Wat een relaxte plek precies wat we zochten. Fijne omheinde tuin met genoeg privecy. Huisje van alle gemakken voorzien en lekker ruim. Het losloopgebied en de zwemvijver waren voor onze hondjes het einde. Echt op en top genoten! We komen graag nog eens terug!
Monica Monica uit Denhelder heeft geschreven op 20 maart 2021 om 21:35
Heerlijk huisje en ruime omheinde tuin. De honden en ik hebben genoten. Dichtbij bos waar ze vrij konden snuffelen. Kom zeker terug
Tjakeline Tjakeline uit Zwaag heeft geschreven op 22 februari 2021 om 09:47
Heerlijke week gehad aan de Noordveldweg. Huisje is lekker ruim voor 4 personen. Prachtig omgeving om te wandelen. Aanrader zijn de routes van Eindje om in Drenthe. Ook heerlijk eten laten bezorgen van Pizzaria Risterorante Trivio Del Villaggio, aanrader!
Rick Rick uit Groningen heeft geschreven op 21 februari 2021 om 22:07
Wij hebben met onze twee viervoeters een heel fijne periode doorgebracht in het huisje aan de Toenakkers. De omgeving is schitterend en het huisje ruimer dan we verwacht hadden. We komen graag nog een keertje terug!
Esther Esther uit Culemborg heeft geschreven op 8 februari 2021 om 23:00
Zowel het huisje aan de Toenakkers als de Noordveldweg is een heerlijke plek om tot rust te komen. De honden genieten volop van de tuin en de boswandelingen die zo vanuit beide huisjes gemaakt kunnen worden en daardoor hebben wij ook een hele ontspannen vakantie. Beide keren wilden we het liefste nog wel een weekje bij boeken! Wij komen zeker weer terug, we hebben in Meppen en de beide huisjes een heerlijke uitvalsbasis gevonden!
Jaap en Margriet Jaap en Margriet uit Haarlem heeft geschreven op 24 januari 2021 om 16:46
Wij hebben 12 heerlijke dagen gehad in het knusse huisje aan de Noordveldweg. In januari 2021. Alles erop en eraan en prima bedden. Lekker uitgerust. Fantastische wandelmogelijkheden voor mens en hond. En Aalden vlakbij voor de boodschappen. De tuin met hek eromheen is veilig voor de hond en hij kan er helemaal geen kwaad. Wel de eventuele drolletjes opruimen natuurlijk..En Franz was meteen bereid ons te helpen toen we in het begin niet overweg konden met de TV en het inductie-kookapparaat. Heel aardig ! Ja het was fijn: effe weg van al dat corona-gedoe, rust en stilte en heerlijk behaaglijk,We komen graag nog eens terug.
jos en astrid jos en astrid uit de heen heeft geschreven op 21 januari 2021 om 16:20
een heerlijk weekendje op de toenakkers gehad afgelopen weekend. een fijn en rustig huisje van waaruit we lange wandelingen met de honden gemaakt hebben. vooral zondag was het feest voor de honden compleet toen we getrakteerd werden op een pak sneeuw we zijn weer helemaal opgeladen voor komende tijd en wie weet tot ziens
Mirjam Mirjam uit Haarlem heeft geschreven op 2 januari 2021 om 18:08
Heerlijk weekje net achter de rug op Toenakkers. Lekker met de hond gewandeld maar ook de tuin is heerlijk vertoeven voor hem om lekker te snuffelen. Prima huisje! Zou eigenlijk alleen wel gordijnen voor het keukenraam prettig vinden, zeker nu de buren veel bomen gekapt hebben.
Bert en Kitty Oostdam, met DJ Bert en Kitty Oostdam, met DJ uit Hellevoetsluis heeft geschreven op 13 december 2020 om 09:07
Wij verbleven van 4 tm 11 december 2020 in de bungalow aan Toenakkers 5. Wat hebben we het hier heerlijk gehad, prima bungalow met een grote, afgezette tuin rondom. De omgeving is ook prachtig om lange wandelingen met de hond te maken. Je moet wel goed opletten waar de hond los mag lopen!
dac dac uit Deventer heeft geschreven op 31 oktober 2020 om 21:47
We hebben weer genoten van een midweekje Toenakkers met doorlopende voorstelling van allerlei vetbolpikkende tuinvogels!
Sjaak en Chantal Sjaak en Chantal uit Nederhorst den Berg heeft geschreven op 12 oktober 2020 om 19:47
Voor de derde keer dit jaar hebben we hier weer een heerlijke vakantie gehad. We hadden super geluk met het weer want de buien trokken over het westen van het land en in Drenthe af en toe een even miezerbuitje op de dag en als er al regen was dan was dat in de avond. Behalve op donderdag, toen was er in de ochtend miezerregen en soms droog, en in de middag en avond echt dikke regen. Gelukkig waren wij in de ochtend toen het droog was naar Gees gegaan, om een fijne wandeling te lopen met de honden. Check weersvoorspelling.nl per uur, zo handig! Meppen maar ook Oud Aalden is prachtig en het pannenkoekenhuis is erg goed. Aanrader! Pizzeria in Meppen is ook erg goed! Wij hebben genoten van alle vogels in de tuin en door het voer en de extra opgehangen silo kwamen er nog meer vogels -) De honden hebben genoten van de ruimte in en om het huisje, de vrijheid. In de omgeving zijn genoeg mooie bossen om te wandelen en in Aalden kun je bij de oa Coop boodschappen doen.